Marte Mjøs Persen

Kilder som flere medier var i kontakt med opplyste at Marte Mjøs Persen Ap skulle forlate posten som olje- og energiminister som hun tiltrådte etter valget i fjor høst. Statsrådsskiftene ble formelt gjennomført i ekstraordinært statsråd på Slottet mandag ettermiddag.


Gingerbread Masterpieces Debut At The Gingerbread City Gala 2018 Nbc 7 San Diego Gingerbread Gingerbread House Christmas House

Tidligere olje- og energiminister Marte Mjøs Persen Ap overtar som arbeids- og inkluderingsminister etter Hadia Tajik Ap.

. Marte Mjøs Persen har vært olje- og energiminister i Jonas Gahr Støres regjering siden den tiltrådte i høst. I stedet ble hun utpekt til å overta den ledige posten som arbeids- og inkluderingsminister. Hun har blant annet hatt ansvar for å håndtere høsten og vinterens strømpriskrise.

Som erstatning for Persen hentet statsministeren inn Terje Lien Aasland Ap som ny olje- og energiminister. Persen har den riktige erfaringen og personligheten. 07032022 1426 Sist oppdatert.

Marte Mjøs Persen Ap blir ny arbeidsminister og Terje Lien Aasland Ap blir ny olje- og energiminister etter at Hadia Tajik trakk seg i forrige uke. 1419 Lyssett Tyholttårnet i blått og gult. Tidligere har Mjøs Persen vært ordfører i Bergen.

I stedet ble hun utpekt til å overta den ledige posten som arbeids- og inkluderingsminister. Onsdag trakk Hadia Tajik seg fra stillingen som arbeids- og inkluderingsminister etter medieoppslag rundt at hun fikk tildelt. Som erstatning for Persen hentet statsministeren inn Terje Lien Aasland Ap som ny olje- og energiminister.

Kilder som flere medier var i kontakt med opplyste at Marte Mjøs Persen Ap skulle forlate posten som olje- og energiminister som hun tiltrådte etter valget i fjor høst. Statsministeren og de to statsrådene ble.


Bergensordforar Reagerer Sterkt Pa Ropstads Tvilling Kommentar Veit Ikkje Kva Han Snakkar Om

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel